1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)
  • Στο κεφάλαιο αυτό πρέπει πρώτα να μελετήσετε προσεκτικά τη θεωρία που περιέχεται στο σχολικό βιβλίο, τα σχόλια και τα παραδείγματα.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλες τις βασικές έννοιες που περιέχονται στο κεφάλαιο αυτό, απαντώντας στις ερωτήσεις κατανόησης , στις ερωτήσεις θεωρίας καθώς και στις ερωτήσεις Σωστού -Λάθους που είναι on-line (αυτά θα σου ζητηθούν στο 1ο θέμα των εξετάσεων).
  • Μετά με τη σειρά που περιλαμβάνονται οι θεματικές ενότητες προσπαθήστε να λύσετε ασκήσεις και διαγωνίσματα πριν να δείτε τις αναλυτικές λύσεις.
ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΩΡΙΑΣ 0000:00:00    
0%

Μελετήστε την αντίστοιχη θεωρία, τις αποδείξεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις καθώς και τα παραδείγματα που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο.

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ

Το επίσημο βιβλίο διδασκαλίας της Γ΄Λυκείου και Δ΄Εσπερινού του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 1ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Βιβλίο μαθημάτων με βάση το σχολικό βιβλίο (Σχολικός Σύμβουλος Ι.Καραγιάννης). Δίνονται παραδείγματα, λυμένες ασκήσεις, ασκήσεις για λύση καθώς και διαγωνίσματα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Όλες οι ερωτήσεις θεωρίας που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη με τις απαντήσεις τους 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ (Study4exams)-1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Προσπαθήστε να απαντήσετε στις on-line ερωτήσεις ΣΩΣΤΟΥ-ΛΑΘΟΥΣ. Στις απαντήσεις αυτές δίνεται αυτόματα η απάντηση μετά τη δική σας απάντηση .Βεβαιωθείτε ότι κατανοήσατε την απάντηση και προσπαθήστε να ερμηνεύσετε γιατί είναι ορθή.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ

Οι ερωτήσεις κατανόησης που περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο με τις απαντήσεις τους και τις αιτιολογήσεις τους.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ 0000:00:00    
0%

Προσπαθήστε να λύσετε μόνοι σας τις ασκήσεις που εμφανίζονται παρακάτω. Μην απογοητευτείτε αν "σκαλώσετε κάπου". Δείτε τη λύση στο σημείο που "σκαλώσατε" και προσπαθήστε ξανά από την αρχή.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 0000:00:00    
0%

Προσπαθήστε, στον χρόνο που προβλέπεται, να λύσετε τα διαγωνίσματα που προτείνονται. Μετά δειτε τις λύσεις που θα δημοσιευτούν και προσθήστε να οικοιοποιηθείτε τον τρόπο γραφής των λύσεων των θεμάτων κατανοώντας κάθε βήμα της λύσης.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΣΤΟ 1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαγώνισμα συνδυαστικό στην εξεταστέα ύλη του 1ου Κεφαλαίου. Προσπαθήστε να το λύσετε στον προβλεπόμενο χρόνο των 2 συνεχόμενων ωρών.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Τα επαναληπτικά διαγωνίσματα που δόθηκαν από το Ψ.Ε.Β. (sudy4exams) για το σχολικό έτος 2018-2019 και αφορούν στο 1ο Κεφάλαιο. Προσπάθησε να τα λύσεις μόνος σου στον προβλεπόμενο χρόνο των 2 ωρών. Οι λύσεις των διαγωνισμάτων είναι ΕΔΩ.

ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΟ ΤΟ Ψ.Ε.Β.

Οι βιντεοδιαλέξεις κατά ενότητα από το Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Βοήθημα (study4exams).